Menu

Break Away – uusi kolikkopeli jääkiekkoteemalla

Erilaiset peliarvostelut kertovat, millaisia pelejä pelaajille on tarjolla ja miten muut käyttäjät ovat pelin kokeneet, lisäksi niistä löytyy tietoa erilaisista aplikaatioista, kuten Cabaret Club casino app, joiden avulla pelaaminen on entistä helpompaa. Ne tarjoavatkin hyödyllistä tietoa pelaajalle, joka on hieman epävarma siitä, millaisia pelejä hänen kannattaisi kokeilla. Uutuuspeli, Break Away on uusi kolikkopeli, jossa luotetaan jääkiekkoteemaan. Kerromme tässä artikkelissa tästä uutuuspelistä, joka todennäköisesti luistelee suoraan jääkiekkohullun kansan sydämiin.

Break Away -slotin tausta

Break Away -slotin on luonut Microgaming, joka on tunnettu nimi pelialalla. Peliä kuvaillaan erityisen jännittäväksi ja toiminnan täyteiseksi kolikkopeliksi, joka tarjoaa pelaajalle adrenaaliryöppyjä. Pelistä löytyy 5 kelaa ja 243 voittotapaa. Sen erikoisuuksia ovat muun muassa pinottavat jokerit ja scattereihin perustuvat voitot. Jos pelaaja osuu 3-5 scattersymboliin, hän saa 15-25 ilmaista kierrosta. Palkintojen joukosta löytyy myös megarahakertoimia.

Jääkiekkoteema näkyy pelissä esimerkiksi pelin symboleissa, joiden joukosta löytyy esimerkiksi jääkaukalo, erotuomari sekä erilaisia jääkiekkovarusteita, kuten kypärä ja luistimet.

Millaisia voittoyhdistelmiä Break Away Slot -pelistä löytyy?

Break Away Slot -pelistä löytyy useita erilaisia voittoyhdistelmiä. Jos pelaaja saa 5 x Red Jersey -jääkiekkopelaajaa, hän voittaa 5 000 kolikkoa. Jos hän saa 5 x White Jersey -jääkiekkopelaajaa, hän voittaa 2 500 kolikkoa. 5 x Goalkeeper -pelaajaa antaa pelaajalle 2 000 kolikkoa ja 5 x referees-symbolia antaa hänelle 1 750 kolikkoa. Jos pelaaja saa 5 x Dueling-pelaajia, hän ansaitsee 1 500 kolikkoa. 5 jääkaukalon osuessa voittoriville voittaa pelaaja 1 250 kolikkoa ja 5 kypärän sekä mailan symbolista hän ansaitsee 1 200 kolikkoa. 5 luistinta tuo pelaajalle 1 000 kolikon verran ja 5 jäähdytyskonetta 800 kolikon verran. Kolikon kokoa voi vaihdella 0,01-0,10 euron välillä enimmäispanoksen ollessa 50 euroa ja vähimmäispanoksen ollessa 0,50 euroa.

Millaisia jackpoteja Break Away Slot -pelistä löytyy?

Break Away -pelistä löytyy myös jackpoteja. Peruspelissä suurin mahdollinen jackpot on 5 000 kolikon jackpot. Ilmaiskierroksella suurin mahdollinen jackpot pitää sisällään myöskin 5 000 kolikkoa. Sama koskee bonuspeliä. Peruspelissä jackpotilla voi voittaa maksimissaan siis 500 euroa. Sama summa on maksimissaan tarjolla pelattaessa ilmaiskierroksen turvin. Myös bonuspelissä maksimi-jackpot on 500 euron suuruinen.